Roll over or click image to zoom in

Ylang Ylang and clary sage Pocket pillow spray, calm sleep mist 18ml

2 sold in last 8 hours
Palmist
PSC218
In stock
Rs. 99.00 Rs. 89.00
Ylang Ylang & Clary Sage Pocket Pillow Spray is an all-natural blend of pure essential oils that creates a soothing environment to help you relax and sleep deeply....
Rs. 89.00
customers are viewing this product

Ylang Ylang & Clary Sage Pocket Pillow Spray is an all-natural blend of pure essential oils that creates a soothing environment to help you relax and sleep deeply. It can be used as personal aromatherapy or sprayed directly on the pillow. It is also recommended for those who have trouble sleeping or those who experience anxiety, and stress. It is a natural and herbal alternative to harsh chemical sleep. It helps in relaxation & restful sleep. Air freshener bottle is reusable and made from virgin plastic for storage.

1. Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray is vegan and cruelty-free.
2. It is a Deep Sleep Aroma Therapy Spray that relaxes your mind and body.
3. Our ranges of aromatherapy sprays are safe, authentic and pure.
4. It has a soothing aroma. This exquisite blend of pure essential oils helps unwind, relax the mind and promote peaceful, restful sleep.
5. You can spray on your pillow for better effectiveness. You can use them regularly for the best results.
Composition: Each 100 ml contains Polysorbate 80, Glycerine, Denatured Alcohol (95% V/V) and Himalayan Water QS.
Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray is a rare combination of pure aromatic plants oils that makes a comforting ambience and help you unwind and sleep. It is safe, authentic and pure. Our team of perfumers prepare the Deep Sleep Spray to assist you in improving sleeping patterns. Pillow Spray is prepared using therapeutic grade essential oils that are blended synergistically to provide immense benefits. It is also recommended for those who have trouble sleeping or those experiencing anxiety or stress. We take care of you and our mother nature, and our air freshener bottle is reusable and made from virgin plastic for storage. It helps in relaxation & provides restful sleep. It can be used as individual aromatherapy or sprayed directly on the pillow. Palmist Pillow Sprays are a herbal option for a harsh chemical nap.
1. Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray is an exquisite blend of pure essential oils which helps you unwind.
2. It can be used as an air freshener to uplift mood and balance energies.
3. They are prepared using therapeutic-grade and authentic essential oils that are carefully sourced.
4. Our pillow sprays are prepared using therapeutic grade essential oils that are blended synergistically to provide immense benefits.
Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray is a delicate combination of untainted essential oils that help you calm. It can be used as an air freshener to lift your mood and balance your energies. They are arranged using therapeutic and genuine essential oils that are cautiously sourced. Our pillow sprays are made using therapeutic grade essential oils that are blended synergistically to provide immense benefits. It is also recommended for those who have trouble sleeping or those who experience anxiety, and stress.
Ylang Ylang Oil – This oil soothes headaches and gives a comfortable sleep with its mild effect.
Clary Sage Oil – Clary Sage oil helps relax the tension and induces deep sleep.
Denatured Alcohol – The pillow spray has denatured alcohol as its base ingredient. It spreads evenly and does not stain the surface.
Spray it on your pillows, bed sheets, curtains or in your room as much you require. Avoid direct contact with eyes. Discontinue using if any adverse reaction occurs. The product is for external use only. Store in a cool and dry environment.
Question: 1. How does Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray help the problems of insomnia?
Answer. The Ylang Ylang & Clary Sage Pillow Spray has mild sedative properties that relieve stress and induce proper sleep.
Question: 2. Does the Pillow Spray stain the surface it is used?
Answer. The pillow spray does not stand the surface it is used on as it is alcohol-based and not always.
Question: 3. Does the pillow spray has any side effects?
Answer. No, the pillow spray has no side effects. It is made for spraying on fabrics or curtains.
Question: 4. How does the Essential Oil used in Pillow Spray improve sleep?
Answer. One of the many reasons for sleeplessness is stress. The essential oils used in the product reduces stress and thus improve sleep.
Question: 5. Is the Palmist Pillow Spray addictive in nature?
Answer. No, the Palmist Pillow Spray is not addictive. It is made from natural and herbal sources.

Ques. 6 What is pillow mist used for?

Ans. 6 A pillow mist is essentially a water-based spray containing essential oils that you sprinkle on your pillow before going to sleep to assist relax your thoughts and get you in the optimum state for sleep

Ques. 7 Can I use lavender pillow spray when pregnant?

Ans. 7  This is due to the fact that lavender can help with period control. This isn't to say that using it during pregnancy increases your chances of miscarriage. When you're pregnant, stay away from the following essential oils: basil.

Ques.8 How do you use a sleep spray for stress?

WHEN: As part of your bedtime routine, spray your pillow or bed coverings. Inhale deeply to induce relaxation and allow the scent to naturally relax the mind and body in preparation for a restful night's sleep and brighter mornings.

WHY: Maintain a healthy level of stress and restore your sleep.

Ques. 9 How do you use sound sleep spray?

Ans. You can use Palmist Pillow Spray in following ways ; 

  • Before Going to sleep,
  • Spray 1 to 2 times on your pillow before going to sleep
  • At max you can spray 5 to 6 sprays of your Palmist Pillow Spray.
Have question? Ask an Beauty Expert
Ylang Ylang and clary sage Pocket pillow spray, calm sleep mist 18ml
You have successfully subscribed!